Εγγραφή

Λίγα λογία για το GTAGREECE, Ξεκινάω κανάλι στο YouTube, το Support Σας.


Βαγγέλης Εδώ, Παρεμπιπτόντως έχοντας την σελίδα GTA GREECE και κάνοντας όλα αυτά τα mods για San Andreas κτλ.. Ξεκίνησα να ανεβάζω gaming videos στο youtube , ξεχωριστά με τα tutorials που έκανα για εσάς, με το πως να βάλετε τα mods στα GTA και το βίντεο με το πως να κάνετε παιχνίδι στο unity3d, Γιατί θέλησα να κάνω κάτι παραπάνω διότι ποσα tutorial μπορεί να κανεις κάποιος που να σχετίζονται με την σελίδα του;. Ξέρω πως τα gaming videos που θα κάνω στο youtube δεν σχετίζονται τελείως με το gtagreece, αλλα είναι κάτι διαφορετικό που θέλησα να κάνω παράλληλα με το gtagreece, δεν έχω καθόλου παράπονο από το Gtagreece γενικά όλο το support που δείχνετε είναι πολύ καλο, Αλλα όπως είπα είναι κάτι διφορετικό παράλληλα με το site που ήθελα καιρώ να κάνω, θα προσπαθήσω να μην σπαμαρω την ιστοσελίδα με videos όσο γίνετε. Τώρα άμα θα κάνω κι άλλα mods για το San Andreas η το IV λίγο χλομό το βλέπω, Φυσικά ο καθένας μπορεί να στήλη τα mods που κάνει και εγώ θα τα ανεβάσω με χαρά! Το πως ανεβάζετε mod είναι στο βασικό μενού το τρίτο που λέει "upload" εκεί διαβάστε τα περαιτέρων αν ενδιαφέρεστε..
Λοιπόν από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να αφοσιωθώ στο να ανεβάζω video στο youtube περισσότερο  ελπίζω η υποστήρξη που θα πάρω θα είναι ίση η και καλύτερη που πήρα με το gtagreece από εσάς!.

Το πρώτο video που έκανα παίζω το "the 39 steps" από την συλλογή μου στο steam για πρώτη φορα και θα συνεχίσω να παίζω όλα τα παιχνίδια που δεν έχω παίξει στο steam.




Μην ξεχάσετε να κάνετε thumps up αν σας άρεσε το video και να αφήσετε ένα comment ότι οτιδήποτε πως σας φάνηκε κτλ γιατί βοηθάει αρκετά! & Εγγραφη για να δείτε περισσότερα

Τα tutorials είναι εδώ  https://www.youtube.com/playlist?list=PLmSWvpNgWmtljAMc4g3OcEAULr_HUswEz
Και το video με το unity3d είναι εδώ https://www.youtube.com/playlist?list=PLmSWvpNgWmtlJulV8Dwm7uFse1unZivdt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου